Βγήκε χωρίς μπλούζα στους δρόμους του Beverly Hills

Το ατύχημα με το ανοικτό της σακάκι,την έφερε σε δύσκολη θέση...

 H 48χρονη ηθοποιός του Hollywood, Bai Ling, για μια ακόμη φορά, έκανε τα φλας των φωτογράφων ν'αστράψουν, όχι μόνο για την εκκεντρική της εμφάνιση αλλά γιατί παρέλειψε ν'αφήσει κάτι στην φαντασία όσων την συνάντησαν στην βραδυνή της έξοδο στο Beverly Hills !

Μιλώντας στο κινητό της τηλεφωνο,η χολιγουντιανή σταρ, άφησε περισσοτερο ανοικτό(απ'όσο θα έπρεπε) το γούνινο μπουφάν της, με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της, μιας και δεν φορούσε τίποτα απολύτως από μέσα!

Με πραγματικά εντυπωσιακούς κοιλιακούς και σιλουέτα για την ηλικία της, η Bai Ling, προσπαθούσε να ισορροπήσει πάνω στις κατακόκκινες και πολύ ψηλές μπότες της, μέχρι να φτάσει στο πολυτελές αυτοκίνητό της και να κατευθυνθεί στον προορισμό της.

Ευτυχώς φορούσε ένα γούνινο κολάρο στο λαιμό της αλλά και ένα πολύχρωμο παντελόνι, συμπληρώνοντας έτσι μία ενυματολογική επιλογή που σε καμμία περίπτωση δεν την έκανε να περάσει απαρατήρητη!

 
Η ηθοποιός αυτό τον καιρό ολοκληρώνει τα γυρίσματα της ταινίας Samurai Cop 2:Deadly Vengeance και θα παραμείνει απασχολημένη για πολύ καιρό αφού θα συμμετάσχει στα γυρίσματα έξι ακόμα ταινίων της αμερικανικής βιομηχανίας κινηματογράφου.