Με αφορμή τη συμμετοχή της στη μικρού μήκους ταινία «Ενδέκατο λεπτό», η Βάσω Γουλιελμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για τη σχέση της με την κωμωδία, αλλά και για το πόσο κοντά της βρίσκεται, σε επίπεδο ιδιοσυγκρασίας, το δράμα.
«Μας έχουνε συνηθίσει όλοι γενικότερα και μιλάω προσωπικά να παίζουμε σε κωμωδίες και δεν μπορεί κάποιος να μας φανταστεί σε κάτι άλλο. Αλλά πολλές φορές είναι οι ξεκινήσαμε από κάτι πιο δραματικό και τελικά έγινε επιτυχία η κωμωδία, οπότε μας βλέπουν μόνο σ’ αυτό. Αλλά το να παίζεις την κωμωδία, είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα», είπε
Και πρόσθεσε: «Αλλά αισθάνομαι, το δράμα σαν ιδιοσυγκρασία είναι πιο κοντά μου. Δηλαδή πιο εύκολα θα έκανα κάτι δραματικό, παρά κάτι κωμικό. Είναι πολύ δύσκολη η κωμωδία να την υπηρετήσεις. Σπάνια μου έκαναν προτάσεις για δραματικό ρόλο. Γενικώς, δε μου δίνουν ούτε μάνες που έχουν δώσει τα παιδί τους, ούτε καν μάνες».
