Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026, ο Βασίλης Μπισμπίκης για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της.
Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και για την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 54 του χρόνια.
«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρω από 16 χρονών, έχω μεγαλώσει μαζί του και ήταν φίλος μου, ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.
Ελπίζω μόνο να δικαιωθεί, με την έννοια να δούμε τι πραγματικά συνέβη στην ιστορία του Γιώργου και να αναπαυθεί η ψυχή του», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.
«Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτό, όλοι το ελπίζουμε», πρόσθεσε από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.
