Βαλάντης και Λάμπρος Κωνσταντάρας στα χαρακώματα: «Είναι τυχερός που υπήρχε το μοντάζ»

Βαλάντης

"Γιατί αν δεν υπήρχε μοντάζ, ο Βαλάντης θα έπρεπε να είναι αλλού τώρα και όχι εκεί που είναι", λέει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Βαλάντης και Λάμπρος Κωνσταντάρας παραμένουν στα χαρακώματα, ακόμα και μετά την αποχώρησή τους από το Survivor. Σε δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε τα εξής:

«Ο Βαλάντης έχει πολλά θέματα να λύσει. Έλεγε ψέματα για όλους, φέρθηκε πάρα πολύ άσχημα σε γυναίκες. Είπε πολύ άσχημα λόγια, τα οποία αν τα βλέπατε… νομίζω ότι θα παύατε να ζητάτε την άποψη του Βαλάντη για ορισμένα θέματα. Η αξία αυτών που λέει ο Βαλάντης για μένα είναι υπό του μηδενός. Είναι τυχερός που υπήρχε μοντάζ, γιατί αν δεν υπήρχε μοντάζ, ο Βαλάντης θα έπρεπε να είναι αλλού τώρα και όχι εκεί που είναι».

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, ο Βαλάντης απάντησε:

«Απορώ ακόμα πώς τολμά και λέει τέτοια πράγματα. Το ότι είναι τεμπέλης δεν το αρνείται κανείς από τους συμπαίκτες μου. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Λάμπρο. Εύχομαι όλα τα πράγματα να παίξουν στον αέρα. Ο Λάμπρος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μακάρι να παίξουν και πράγματα τα οποία δεν παίχτηκαν καθόλου. Δεν έχει με κάποιον άλλον να ασχοληθεί το παιδί αυτό για να πάρει μια διάσταση η παρουσία του στο παιχνίδι».