Τζούλια Νόβα: «Είχα ένα ψυχολογικό πολλών ετών από τον πρώην σύντροφο μου»

Τζούλια Νόβα

"Αυτό ήταν το σκεπτικό του πρώην συντρόφου μου, όχι το δικό μου" εξομολογείται η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Βουλγαράκη και την κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι το πρωί της Κυριακής. Η καλλονή παρουσιάστρια μίλησε για τον επερχόμενο γάμο της, το μωράκι που περιμένει αλλά και τον πρώην σύντροφο της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Τζούλια Νόβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη. Έτυχε σαν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν τρομερά μικρές. Ήταν μηδαμινές. Ήταν όμως γραφτό να γίνει. Πήγαμε στον γιατρό, χτυπούσε ήδη η καρδούλα του, πάθαμε σοκ και οι δύο».

«Μέχρι πριν από ένα χρόνο δεν με φανταζόμουν μανούλα. Ήμουν και λίγο αρνητική επειδή έτσι είχα μεγαλώσει. Είχα ένα ψυχολογικό πολλών ετών, επειδή το άκουγα σαν καραμελίτσα, πως μόλις κάνω παιδί καταστρέφεται η ζωή μου και δεν ξαναπηγαίνω διακοπές. Αυτό ήταν το σκεπτικό του πρώην συντρόφου μου, όχι το δικό μου».

Δεν ήξερα ότι ο τωρινός μου σύντροφος θα είναι ο άνθρωπος που θα κάνω οικογένεια και παιδιά αν και ήδη αισθανόμουν κάποια πράγματα επειδή συνδεόμαστε και κάπως μεταφυσικά. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι εγώ πάντα έλεγα ότι μετά τον χωρισμό μου θα μείνω γεροντοκόρη και δεν υπάρχει περίπτωση να βρω κανέναν επειδή είμαι τρομερά δύσκολος άνθρωπος» πρόσθεσε η ξανθιά καλλονή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.