Τσαπανίδου: Πριν από 3 χρόνια έκλαψα πρώτη φορά για τον θάνατο του άντρα μου

Διαβάστε: Η δημοσιογράφος μιλά για το τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της

«Περνάω πολύ καλά στον ΣΚΑΙ γιατί είναι ένας σταθμός που κούμπωσα καλά», πρόλαβε να πει η Πόπη Τσαπανίδου στον Πέτρο Κωστόπουλο, πριν αυτός στρέψει τη συζήτηση στον θάνατο του άντρα και πατέρα των τριών της παιδιών.

«Αυτά τα διαβάζεις σε μυθιστορήματα και δεν πιστεύεις ότι γίνονται», ξεκίνησε τη συγκλονιστική της αφήγηση η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Έχω να σου πω ότι αντέχεις. Και τη μεγαλύτερη δυσκολία να έχει να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος μπορεί να ανταπεξέλθει αν επιλέξει να το κάνει. Υπήρχαν δύο δρόμοι, ο δρόμος του δεν μπορώ εγώ να σηκώσω το φορτίο και υπάρχει η επιλογή του αντέχω και πρέπει. Το ατύχημα σηνέβη μια βδομάδα μετά τον πρώτο υπέρηχο που έμαθα ότι έχω δίδυμα παιδιά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Πέρασα πολλά χρόνια νομίζοντας ότι είχα ξεπεράσει το όλο γεγονός, αλλά στην πραγματικότητα το είχα απωθήσει πίσω από ένα παραβάν στο μυαλό μου. Το ξεπέρασα πριν από τρία χρόνια, όταν έκλαψα για πρώτη φορά».

«Το μεγάλο μου όνειρο είναι μια ωραία και μεγάλη οικογένεια», εκμυστηρεύτηκε η Πόπη στον Πέτρο, ενώ για το ενδεχόμενο ενός γάμου δήλωσε λακωνικά: «Όταν έχω πει ποτέ και πάντα, το έχω λουστεί», αποκαλύπτωντας παράλληλα πως βγαίνει σε κλαμπάκια, παρέα με τις κόρες της και τους φίλους τους.

Χαρακτηριστική είναι -μεταξύ άλλων- η περιγραφή της Πόπης Τσαπανίδου για την πρώτη της μέρα στη δουλειά: «όταν ήμουν 16 είχα χτυπήσει την πόρτα μιας εφημερίδας και τους είπα εγώ θα γίνω δημοσιογράφος όταν μεγαλώσω και θέλω να με προσλάβετε …και με προσλάβανε’.

Δείτε το βίντεο: