Τρισευτυχισμένοι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά στη βάφτιση του γιου τους!

Δείτε όσα είπαν οι παρουσιαστές και όσα ευχήθηκαν στον μικρό Δημήτρη οι λαμπεροί καλεσμένοι τους.

Γαλάζια και κίτρινα αστέρια στήθηκαν και υποδέχθηκαν τους λαμπερούς καλεσμένους του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στη βάφτιση του μικρού τους γιου Δημήτρη, δημιουργώντας μία μαγευτική ατμόσφαιρα. Πολλοί φίλοι, παλιοί και νέοι συνεργάτες των παρουσιαστών ήταν μαζί τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή.

«Νομίζω είναι μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που όλο αυτό το ζήσαμε και μαζί με τον Γιάννη που καταλαβαίνει τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ένιωσα το μυστήριο και ήταν μαγικά. Δεν έκλαψε το νινί καθόλου, είμαι πολύ χαρούμενη για τους νονούς, είμαι πολύ χαρούμενη που οι οικογένειες μας και οι φίλοι μας ήταν εδώ» είπε μη μπορώντας να κρύψει την ευτυχία της η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε τυχερός που έχει δύο αγόρια που μεγαλώνοντας θα μπορέσουν να κάνουν μαζί… αντρικά πράγματα.

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά και ευτυχία. Μεγάλωσε η οικογένεια, σήμερα πήρε όνομα και ο δεύτερος. Εγώ είμαι που καμαρώνω και πάρα πολύ που έχω δύο αγόρια. Ονειρεύομαι ότι μετά από λίγα χρόνια θα έχω δύο πολύ καλούς στο φουσκωτό να μου πετάνε σκοινιά. Ωραία Αντρικά πράγματα!»

Ανάμεσα στους καλεσμένους τους εκτός από την παρέα του Πρωινού και άλλα πρόσωπα του ΑΝΤ1 όπως ο Γιώργος Παπαδάκης και η Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και φίλοι όπως η Δέσποινα Βανδή, η Μιμή Ντενίση, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου.

Δείτε όσα ευχήθηκαν στον μικρό Δημήτρη και τι είπαν για το ζευγάρι: