Δηλώσεις στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα παραχώρησε ο Trannos, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Για πάρτη σου, επειδή σε γουστάρω πολύ, είναι η πρώτη φορά που κάνω συνέντευξη χωρίς γυαλί», είπε αρχικά ο Trannos στον Γρηγόρη Μπάκα.
Ο Trannos είπε στη συνέχεια: «Ήταν καλή η φωτογραφία μου με τον Πρωθυπουργό, μια χαρά. Μου ευχήθηκε ο άνθρωπος, αλλά με μάλωσε λίγο, μου είπε να μην βρίζουμε. Του λέω… μαζί σου, όλα καλά! Τι να του πεις;
Έχουμε δυσκολίες τώρα, ο καιρός είναι λίγο περίεργος, τραβάμε ζόρια κι έχουμε ανηφόρα. Εδώ είμαστε για να την παλέψουμε. Κοντεύει, κοντεύει, κοντά είναι! Γουστάρω την αγάπη που παίρνω από τον κόσμο, γουστάρω τα πάντα, γουστάρω αυτό που κάνω».
Κλείνοντας, ο Trannos ανέφερε: «Eurovision δεν θα πήγαινα με τίποτα, δεν τους θέλω εγώ τώρα».
