Zappit

To ΖΑPPIT στον ρυθμό της Eurovision!

Πως φτάσαμε στον τελικό του Σαββάτου - αποκλειστικές συνεντεύξεις!

Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού που από το 1956 όταν πρωτοξέκινησε δειλά δειλά, όμως πάντα ανοδικά κατέκτησε όλο την Ευρώπη με αποτέλεσμα φέτος να συμμετέχουν 42 χωρες από τις οποίες οι 26 θα τραγουδήσουν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου!

Το zappIT από την πρώτη στιγμή καλύπτει όλο το παρασκήνιο του διαγωνισμού με τις συμμετοχές όλων των χωρών και αποκλειστικές συνεντεύξεις με λαμπερά πρόσωπα που σχετίζονται με τη Eurovision!

Η πρώτη χώρα που κέρδισε στον διαγωνισμό της Eurovision είναι η Ελβετία με την τότε 30χρονη Lys Assia που με το τραγούδι της «Refrain» κάτέκτησε όλη την Ευρώπη! Αν δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ την συμμετοχή της, θα καταλάβετε πως έχουν περάσει πολλά πολλά χρόνια και τίποτα πια δεν είναι ίδιο!

Παρακολουθείς καθόλου προγνωστικά ; Τα υπολογίζεις ;

«Να σου πω την αλήθεια δεν ενημερώνομαι καθόλου για τα προγνωστικά. Δεν θέλω να μπω σε αυτό το τριπάκι, δεν θέλω να με επηρεάσει. Καμιά φορά όταν σου λένε ότι το τραγούδι σου πάει καλά ίσως και να αναπαύεσαι. Ή όταν σου λένε ότι δεν πάει καλά, εκεί σου χαλάει την ψυχολογία. Οπότε καλύτερα να μην γνωρίζω για τα προγνωστικά και γενικά τι γίνεται. Προτιμώ να δουλεύω στο κομμάτι»!

«Με ποιά θέση θα είσαι ικανοποιημένη»;

Προσωπικά, θα ήθελα να κρατήσω την Ελλάδα στην 10άδα που μας συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Αυτό για μένα θα ήταν μεγάλη νίκη, θεωρώ ότι είναι νίκη. Εννοείται φυσικά, πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το να μην περάσει η Ελλάδα στον τελικό, εννοείται ότι με αγχώνει! Δεν πάω σαν Ελευθερία στην Eurovision, πάω σαν Ελλάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Ελλάδα. Φυσικά θέλω να περάσουμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, είμαστε έτοιμοι για να δεχτούμε τα πάντα…»

«Θαύματα γίνονται με μικρό μπάτζετ»;

Μπορούν ναι! Φυσικά και μπορούν να γίνουν όμορφα πράγματα με μικρό μπάτζετ. Φέτος έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος την σκηνοθεσία και τη χορογραφία, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από τέχνη. Πιστεύω ότι και με μικρό μπάτζετ, αν υπάρχει όρεξη και δουλειά και γούστο, μπορεί να βγει ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα».

Ξεχωρίζεις κάποιο από τα άλλα τραγούδια που διαγωνίζονται φέτος στην Eurovision ;

«Υπάρχουν πολλά καλά τραγούδια, θα είναι δύσκολος διαγωνισμός φέτος. Εγώ αυτό που έχω ξεχωρίσει από την αρχή είναι η Σουηδία, έχω ξετρελαθεί με το τραγούδι αυτό»!

«Tα πράγματα δείχνουν ότι πάμε καλά. Προγνωστικά και προβλέψεις δεν ακούω ποτέ. Δεν έχω προλάβει άλλωστε. Προσπαθώ να είμαι έξω από αυτά. Πιστεύω στο τι θα γίνει εκείνη τη βραδιά και όχι τι δείχνουν τα πράγματα από πριν»!

Τι λέει για την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σάκη Ρουβά και τους ξένους δημοσιογράφους που τη συναντούν στο Αζερμπαϊτζάν ;

Ακούστε όλο το απόσπασμα:

Η Ναταλία σε αποκλειστική συνέντευξη στο zappIT.gr εύχεται μέσα από την καρδιά της καλή επιτυχία στην Ελλάδα και φυσικά την Κύπρο και δηλώνει αισιόδοξη για τις δυο υποψήφιες για τον τελικό του Σαββάτου! Η παρουσιάστρια βρίσκει τα τραγούδια πολύ Eurovision-ικά κομμάτια, πολύ φρέσκα, ποπ και νεανικά, όμως ρίχνει στο τραπέζι μια δική της πρόταση να πάει και ο Αντώνης Ρέμος με ένα πιο λαικό τραγούδι!

Η ίδια πριν από 7 χρόνια είχε δώσει τους στιχους της, «My number one» στην Έλενα Παπαρίζου και είχε κατακτήσει μαζί με τον Χρήστο Δάντη και το τραγούδι που δημιούργησαν την πρώτη θέση του διαγωνισμού! Όμως την ίδια μέρα την έχει σημαδέψει και με μια δυσάρεστη ανάμνηση, τον θάνατο του πατέρα της…

Τι θυμάται η Ναταλία;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΩΝ 6 ΧΩΡΩΝ!

ΑΓΓΛΙΑ


Το ZAPPIT μαζί με το TLIFE το Σάββατο ετοιμάζουν μια ακόμα εκπομπή, αυτή τη φορά από τις 21:00 το βράδυ, προκειμένου να σχολιάσουμε μαζί τον μεγάλο τελικό της EUROVISION!

Καλεσμένοι έκπληξη και όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού και φυσικά τα δικά σας σχόλια μέσα από το ζωντανό chat καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα από την Eurovision