Το συγκινητικό μήνυμα της κοπέλας του Τόμας Πρωτόπαπα

Ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα... «Μου είναι δύσκολο, τρομακτικά δύσκολο»... ΒΙΝΤΕΟ

Ένας χρόνος πέρασε από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Τόμας Πρωτόπαπα. Ο θάνατος του νεαρού και αγαπητού στο κοινό ηθοποιού σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένειά του και στην κοπέλα του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Σήμερα, η Ιωάννα, αποφάσισε να στείλει το μήνυμά της -μέσα από την εκπομπή Αποκαλυπτικά- σε όλους όσοι συνεχίζουν να αγαπούν τον Τόμας…

Το μήνυμά της αναφέρει: «Δεν ήθελα να έρθω στην εκπομπή γιατί μου είναι δύσκολο, τρομακτικά δύσκολο. Αυτό που θα ήθελα σε παρακαλώ να μεταφέρεις στους φίλους που παρακολουθούν την εκπομπή σου και που συνεχίζουν να αγαπούν τον Τόμας, είναι να κυνηγούν αυτό που θέλουν να το κάνουν τώρα και όχι αύριο. Να στέκονται πάντα δίπλα σε όσους έχουν την ανάγκη τους. Όχι από λύπηση αλλά από αγάπη για το διπλανό τους. Όλα αυτά που έκανε και ο Τόμας και που προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Επίσης μια αγαπημένη του φράση: «Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει…» από τον Τσε Γκεβάρα. Είναι πολύ συγκινητικό ότι ακόμα και σήμερα, πολλοί άνθρωποι, νέα παιδιά επικοινωνούν μαζί μου, μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτάνε συνέχεια για τον Τόμας. Κανείς δεν τον ξεχνάει».

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Κόκλας: Κανείς δεν πληρωνόταν από τους «Βασιλιάδες» για ένα με ενάμιση χρόνο