Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας στο Open η νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Real View», με τη Σοφία Μουτίδου, την Έλενα Χριστοπούλου, την Ελίνα Παπίλα και τη Δάφνη Καραβοκύρη στο ίδιο τραπέζι. Τέσσερις γυναίκες με άγχος, ενθουσιασμό και αρκετή εξωστρέφεια είπαν την πρώτη τους τηλεοπτική «καλησπέρα», συστήνοντας στο κοινό το νέο πρότζεκτ.
Την έναρξη έκανε η Σοφία Μουτίδου, η οποία παρουσίασε τα θέματα της ημέρας, υπογραμμίζοντας πως κάθε επεισόδιο θα έχει διαφορετική διαχειρίστρια, δίνοντας έτσι διαφορετικό τόνο και ύφος στην εκπομπή.
«Ήταν η μέρα δύσκολη», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου. Με την Δάφνη Καραβοκύρη να παρεμβαίνει λέγοντας για την πρεμιέρα ότι είναι «εξετάσεις τριμήνου». Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ξανά η Σοφία Μουρίδου.
«Θα θέλαμε να σας πούμε τόσο καιρό που είμαστε το Real View ακούμε πάρα πολλά πράγματα το τί είναι από κάποιους ειδικούς του χώρου, που είναι επιστήμονες πάνω σε αυτό», κάνοντας πάσα στο βίντεο.
Οι τέσσερις παρουσιάστριες ξεκίνησαν τη συζήτηση σχολιάζοντας την επικαιρότητα, ενώ στο σκηνικό υπάρχει ζωντανό κοινό που παρακολουθεί τον σχολιασμό και συμμετέχει διαδραστικά.
