Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Νίκο Μουτσινά και το «Δέστε τους»;

«Ο Νίκος μου έδωσε όλα αυτά που ήταν να μου δώσει και...»

Για την σχέση της με το Νίκο Μουτσινά, αλλά και την περίοδο του «Δέστε τους» μίλησε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στα Καρντάσιανς.

«Κλάψαμε πάρα πολύ στο τελευταίο επεισόδιο. Κλάψαμε γιατί ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία, ήταν τα πιο σημαντικά τηλεοπτικά μου χρόνια και μέσα από το «Δέστε τους» νιώθω ότι εξελίχθηκα. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για αυτά τα χρόνια που έζησα. Κάναμε μια πραγματική παρέα, γιατί εγώ πιστεύω ότι οι επιτυχίες γίνονται μέσα από τις παρέες και αυτό ήταν μια πραγματική παρέα. Δεν ήταν από την πρώτη χρονιά επιτυχία, με τον καιρό έγινε.

Του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία του Νίκου. Είμαι άνθρωπος που είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ πάντα τον Θεό και τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που με στήριξε πάρα πολύ. Τον γνώρισα στον «Όμορφο Κόσμο» και όταν έφυγε ο Νίκος και πήγε στον ΑΝΤ1 μου έκανε την πρόταση να πάω μαζί του. Και από τότε, όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζομαι με τον Νίκο. Φέτος δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τον Νίκο. Ο Νίκος μου έδωσε όλα αυτά που ήταν να μου δώσει και με άφησε λίγο ελεύθερη. Θα ήθελα μελλοντικά να συνεργαστώ ξανά μαζί του».