Thrive: Η Ζέτα Δούκα συναντά τον Άκη Σακελλαρίου!

Thrive

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 09:00.

Την Κυριακή, 14 Ιουλίου, δύο νέοι καλεσμένοι μοιράζονται μυστικά και συμβουλές για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή  σε ισορροπία.

Ο Άκης Σακελλαρίου μιλά στη Ζέτα Δούκα για τη ζωή του μετά τη «Νόσο των Λεγεωνάριων». «Θέλω να με αγκαλιάζουν και να αγκαλιάζω πιο συχνά τους ανθρώπους», εξομολογείται μιλώντας ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας του, ενώ περιγράφει πόσο τυχερός υπήρξε μέσα στην ατυχία του. Επιπλέον, μοιράζεται μαζί μας τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και στόχους.

Καλεσμένη της εκπομπής «Thrive» είναι, επίσης, η φωτογράφος, Καλλιόπη. Η ίδια μιλά για την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όπως εξηγεί, ήθελε οι κόρες της να μεγαλώσουν και να λάβουν τις απαραίτητες βάσεις και αρχές εδώ καθώς οι Αμερικανοί ζουν εντός ενός πλαστικού ονείρου. Η διεθνούς φήμης φωτογράφος εξομολογείται πως το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή της ήταν ο ερχομός των παιδιών της τονίζοντας χαρακτηριστικά «Όταν τα έβαλα στην αγκαλιά μου, δεν το πίστευα».

«Thrive», η εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.