Τατιάνα Στεφανίδου: «Το μόνο που με αγχώνει και με προβληματίζει, είναι να κάνω μια καλή εκπομπή»

Δείτε την πρώτη συνέντευξη της Τατιάνας Στεφανίδου μετά την έναρξη της νέας της εκπομπής «Μία».

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την έναρξη της νέας της εκπομπής «Μία» έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στο κανάλι Epsilon και στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Η παρουσιάστρια μίλησε για τη «Μία», την τηλεθέαση, αλλά και για το αν την προβληματίζει ο ανταγωνισμός.

Για τη «Μία»:«Η πρώτη αίσθηση που έχω είναι πως περνάω πολύ καλά, ότι μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω, ότι αισθάνομαι ότι αυτή η μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει, γιατί είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δουλεύουμε πολύ, αρέσει στον κόσμο και σε αυτά μένω προς το παρόν. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. 

Για τα νούμερα της τηλεθέασης: «Ασπασχολούν όλο τον κόσμο που εργάζεται στην τηλεόραση. Όλοι τα κοιτάμε. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί τα κοιτούν. Αλλά δεν πρέπει να γίνονται εμμονή. Δηλαδή όταν είσαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και αποκτήσεις πια την εμπειρία, αποκτάς και την ψυχραιμία να αντιμετωπίζεις την επιτυχία ή την αποτυχία, γιατί και τα δύο θέλουν ψυχραιμία, και επίσης, μαθαίνεις να δουλεύεις με υπομονή, να κτίζεις και μαθαίνεις και να διαβάζεις σωστά και την αποδοχή ή μη και να αναλύεις τί έχεις κάνει καλά και τι έχεις κάνει λάθος.»

Για τον ανταγωνισμό: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που με αγχώνει και με προβληματίζει, είναι να κάνω μια καλή εκπομπή. Να κάνω μια εκπομπή που θα είναι σωστά δουλεμένη, που θα έχει ωραίες ενότητες, που θα απρουσιάζουμε ενδιαφέροντα πράγματα για τον κόσμο, που θα αρέσει σε εμάς πρώτα η δουλειά μας και μετά στον κόσμο.Αυτό είναι το πιο σημαντικό στην τηλεόραση. Ό,τι και να είναι, ό,τι και να έχουμε να αντιμετωπίσουμε από πλευράς ανταγωνισμού, σειρές, εκπομπές. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε καλή εκπομπή. Αυτό λοιπόν είναι αν θέλεις το άγχος μου, να κάνω κάτι καλό.»

Δείτε όλη τη συνέντευξη της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»: