Zappit

Τάσος Σωτηράκης: Αγνώριστος πριν τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα είπε ο Τάσος Σωτηράκης για τις Άγριες Μέλισσες.

Στη Φωλιά των Κου Κου και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Σωτηράκης, δηλαδή ο… Λάζαρος Γκούμας από τις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, τα σχόλια του κόσμου, τη φιλική και επαγγελματική σχέση του με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και τα μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του για να παίξει στο σίριαλ.

«Με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχουμε ακούσει… τον εξάψαλμο από τον κόσμο για τους ρόλους μας στις Άγριες Μέλισσες, αλλά στο δρόμο με καλύπτει η μάσκα. Όταν ήμουν διακοπές, ήταν η αρχή των επεισοδίων που είμαστε στις φυλακές και ήρθε μια κυρία και μου είπε “αμάν, τι σου έκανε; Το χέρι λίγο σου έπιασε και τη βάλατε στην απομόνωση;”.

Πριν τη συμμετοχή μου δεν έβλεπα φανατικά τις Άγριες Μέλισσες. Είχα δει κάποια επεισόδια, ήξερα κάποια πράγματα, αλλά δεν το παρακολουθούσα φανατικά. Δεν ξέρω τίποτα για το μέλλον της σειράς. Δεν ξέρω ούτε αν θα μπει φυλακή ο Βόσκαρης, ούτε αν θα παντρευτούν η Λενιώ με τον Λάμπρο. Η αλήθεια είναι ότι και το ήξερα δεν θα στο έλεγα. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη είμαστε φίλοι και συνεργάτες χρόνια. Στα ξεκινήματά μας έτυχε να βρεθούμε και οι δύο στο πλευρό της Άννας Συνοδινού.

Άλλαξα την εμφάνισή μου για τις Άγριες Μέλισσες. Τα μαλλιά μου και τα μούσια μου ήταν πολύ μακριά. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση για την αλλαγή στην εμφάνισή μου, αλλά είμαστε ηθοποιοί και προσαρμοζόμαστε. Ένας δημόσιος υπάλληλος της δεκαετία του ’60 δεν θα μπορούσε να έχει κοτσίδα. Θυμάμαι ακόμα τη μέρα που έκοψα τα μαλλιά μου, ήταν ριζική αλλαγή. Είχα μακριά μαλλιά 12 χρόνια», είπε ο Τάσος Σωτηράκης.