Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει η κοπέλα που στοχοποιήθηκε – «Νιώθω τρομερές τύψεις, δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο»

Τάσος Ξιαρχό

"Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, να βλέπει το παιδί του να υποφέρει κι εμείς αντί να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε να τον πατάμε και άλλο κάτω".

Συγκλονισμένη και συγκινημένη από όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, η Μαίρη, η κοπέλα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό για τις ενδυματολογικές της επιλογές, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα. Τα όσα λέει φανερώνουν το μεγαλείο ψυχής της…

«Επειδή όλο αυτό που φέρνει στρες και δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω, να συγκροτηθώ κι εγώ.

Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει το θέμα εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι.

Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο», λέει η Μαίρη και συνεχίζει:

«Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό».

«Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να κάνει στόρις. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας», τονίζει η Μαίρη.

«Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, να βλέπει το παιδί του να υποφέρει κι εμείς αντί να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε να τον πατάμε και άλλο κάτω», καταλήγει.