Ταμίλα Κουλίεβα: Η κατάθλιψη, το διαζύγιο και τα μυστικά της Σκοτεινής Θάλασσας

Ταμίλα Κουλίεβα

«Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ την ελληνική κουλτούρα, ακούγαμε Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι, είχε εάν δισκάκι, το έβαζε και εγώ χόρευα», λέει η Ταμίλα Κουλίεβα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Ταμίλα Κουλίεβα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιο και τη συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της, τη ζωή της στην Ελλάδα, αλλά και το όνειρό της να γίνει γιαγιά.

«Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ την ελληνική κουλτούρα, ακούγαμε Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι, είχε εάν δισκάκι, το έβαζε και εγώ χόρευα. Με ζόρισε το ότι από εκεί που ήμουν δραστήρια και δεν μου έφταναν 24 ώρες, βρέθηκα στο σπίτι με ένα μωρό, χωρίς να κάνω τίποτε απ’ όσα ονειρευόμουν.

Όταν βρέθηκα με το μωρό στο σπίτι με επισκέφτηκε η κατάθλιψη και οφειλόταν στο ότι άλλαξε ο ρυθμός της ζωής μου. Στο μεγάλωμα του παιδιού με βοήθησε η Ελληνίδα γιαγιά, τα πεθερικά μου με αγάπησαν όπως τους αγάπησα κι εγώ, δεν έζησα το φαινόμενο Ελληνίδα πεθερά», είπε αρχικά η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η Ταμίλα Κουλίεβα είπε στη συνέχεια: «Η επιβράβευση από τους γονείς μου ήρθε πάρα πολύ αργά, από τον πατέρα μου σε ώριμη ηλικία, από τη μητέρα μου δε, πολύ πρόσφατα. Προσπάθησα να μην επαναλάβω το λάθος των γονιών μου με την επιβράβευση, αλλά πάντα υπήρχε λόγος για τον οποίο επιβράβευα το γιο μου, Στέφανο.

Η μητέρα μου πήγε στην ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα για να πάρει βίζα και μια υπάλληλος της είπε τόσο συγκινητικά λογία για μένα που δεν σταμάτησε να κλαίει. Συγκινήθηκα και εγώ τώρα που το θυμήθηκα… να ‘ναι καλά το κορίτσι στην πρεσβεία, της χρωστάω».

«Κάνουμε πολλή παρέα με τον πρώην σύζυγό μου, Γρηγόρη Καραντινάκη, μετρά το διαζύγιό μας και δουλεύουμε και μαζί. Οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή μας δεν έρχεται ομαλά, σε ταράζει και κανένα ζευγάρι δεν έρχεται ένα ωραίο πρωί για να πει ξαφνικά «ξέρεις τι; δεν χωρίζουμε; Κάτι δεν πήγαινε καλά πριν και όπως όλα τα ζευγάρια, ας το παραδεχτούμε, περάσαμε κι εμείς από πολλά κύματα», ανέφερε η Ταμίλα Κουλίεβα για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.

Για τη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της, η Ταμίλα Κουλίεβα είπε: «Τώρα πλέον απολαμβάνω τη συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Καραντινάκη, αν και πιστεύω πως με τους δικούς μας ανθρώπους είμαστε πάντα λίγο πιο αυστηροί. Ο Γρήγορης αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς, αλλά νομίζω πως με εμένα υπάρχει ανεπτυγμένη αυτή η αυστηρότητα. Επιπλέον, με τον Γρηγόρη Καραντινάκη συνεργαστήκαμε και στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» που είναι ακόμη στις κινηματογραφικές αίθουσες».

«Το θέμα είναι να φύγεις από τον πληγωμένο σου εγωισμό και να κρατήσεις τα ουσιαστικά πράγματα που σε δένουν με τον άνθρωπο που έζησες. Ο γιος μου είναι 30 ετών και είναι ανεξάρτητος, ζει τη ζωή του, τα παιδιά δεν μας ανήκουν ούτε εμείς τους ανήκουμε. Την προσωπική μου ζωή θα την ξαναέφτιαχνα με άνεση αλλά ένα δεύτερο γάμο δεν ξέρω… αν και ποτέ μη λες ποτέ. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να με κάνει γιαγιά ο γιος μου, Στέφανος, εγώ είμαι έτοιμη αρκεί να είναι έτοιμος και εκείνος», δήλωσε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για τον ρόλο της «Όλγας» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα»: «Στην Όλγα αγάπησα το δυναμισμό της, βγαίνει μπροστά και διεκδικεί πράγματα, αντιδρά άμεσα και εκφράζει τα συναισθήματά της. Πάρα τα όσα της έχουν συμβεί, είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της.

Η Όλγα είναι πιο σκληρή από τον σύζυγό της, Σάββα, που είναι γλυκός και συναισθηματικός και τον υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Η Όλγα όπως και όλοι οι ήρωες της «Σκοτεινής Θάλασσας» έχει πολλά κρυμμένα μυστικά και συναισθήματά που δεν έχουμε δει ακόμη. Η Όλγα και η Ξένια ήταν φίλες και η Όλγα οφείλει στην Ξένια πάρα πολλά, γιατί την αγκάλιασε και την έβαλε στο σπίτι της».