Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή έλεγαν για μένα… τι είναι τούτο; Τραγουδιστής, τραβεστί, Drag Queen, ηθοποιός;»

Τάκης Ζαχαράτος

«Είναι ακόμα πολύ νωπή η απώλεια του πατέρα μου», λέει ο Τάκης Ζαχαράτος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στο ξεκίνημά του.

«Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ιδιαίτερο, ακόμα είναι πολύ νωπό και δεν το έχω καταλάβει. Όμως, όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δύο επιλογές, ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου και να πάρεις το μικρό σου παιδάκι από το χέρι και να πεις τώρα έχεις εμένα. Αυτό προϋποθέτει μια προεργασία μέσα με τον εαυτό σου, με τους γονείς σου, με την ψυχή σου. Θέλει λίγο δουλίτσα.

Ή να είσαι στη θέση του “θύματος” και να πεις “και γιατί να μου συμβεί”. Κρατάω μόνο τα ευχάριστα, κρατάω τη δύναμη που είχε αυτός ο άνθρωπος. Εγώ είμαι ο μπαμπάς μου πια και μέχρι να βρει αυτό μια ισορροπία, θέλει λίγο χρόνο», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος για την απώλεια του πατέρα του.

Κλείνοντας, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν “τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag Queen; Ηθοποιός;”. Στο τέλος είπα ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος και δεν θέλω καμία ταμπέλα».