Τάκης Χρυσικάκος: «Ήμουν 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο με κορονοϊό, μου έγραφαν… να πεθάνεις, καλά να πάθεις»

Τάκης Χρυσικάκος

«Πέρασα κατάθλιψη καραμπινάτη, έκανα θεραπεία 1 χρόνο», λέει ο Τάκης Χρυσικάκος.

Ο Τάκης Χρυσικάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις απώλειες που τον «σημάδεψαν», τις μάχες του με την κατάθλιψη και τον κορονοϊό, αλλά και τους Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Νόσησα από κορονοϊό και έμεινα 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο, ο κόσμος μου έλεγε σε μηνύματα “καλά να πάθεις, να πεθάνεις”. Ήταν πολύ δύσκολο. Οι απώλειες είναι πολλές σε εμένα, πρώτα έχασα τη μητέρα μου και μετά την αδελφή μου, που την έχασα 3 χρόνια μετά. Η αδερφή μου ήταν η δεύτερη μητέρα μου. Πέρασα κατάθλιψη καραμπινάτη, έκανα θεραπεία 1 χρόνο. Μετά από το Άγιο Όρος έγινε ταύτιση της μάνας μου με την Παναγία. Αυτή η ταύτιση με λύτρωσε», είπε αρχικά ο Τάκης Χρυσικάκος.

Ο Τάκης Χρυσικάκος είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση παλιά ήταν κάτι το ισοπεδωτικό, οι σειρές έκαναν 70%. Δεν πρόλαβα τα υψηλά κασέ στην τηλεόραση, παίρναμε ένα μεροκάματο. Μου φαινόταν πολύ φθηνή η τηλεόραση και λίγο την σνόμπαρα.

Ήμασταν στην Ύδρα με Μελίνα – Ντασέν, Ανδρέου – Βαλσάμη, Ανουσάκη – Παπακωνσταντή και έγινε μια ουρά από κόσμο, νόμιζα ότι ήθελαν την Μελίνα και ήταν για εμένα. Εκείνη ήταν η στιγμή της συνειδητοποίησης, ότι είμαι εφήμερος».

Αναφερόμενος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο Τάκης Χρυσικάκος είπε: «Η Αλίκη που ήταν το νούμερο 1, ήταν σε αγωνία για το πώς θα παραμείνει πρώτη. Η συνεργασία μαζί της ήταν πολύ καλή, δεν αναπτύχθηκε φιλία όμως. Με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεθήκαμε πάρα πολύ, είχα την τιμή να λέει ότι είμαστε φίλοι. Ο Δημήτρης πάντα αγαπούσε την Αλίκη, μπορεί να θύμωνε, να υπήρχε αντιπαλότητα, αλλά θα τον είχε φάει εκείνον που θα μιλούσε άσχημα για την Αλίκη».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Τάκης Χρυσικάκος είπε: «Έφτασα κοντά στον γάμο. Ήμουν επιθυμητός εραστής, αλλά όχι σύζυγος, τους ξυπνούσα την ανασφάλεια. Αυτές που θα ήθελα να παντρευτώ δε με ήθελαν. Η απιστία σε μια σχέση, αν δεν είναι διαστροφή, γίνεται από ανασφάλεια. Εκ των υστέρων μάθαινα ότι σχέσεις μου ήταν άπιστες, δεν ήταν ωραίο αλλά την ανασφάλεια την καταλαβαίνω».

«Η διαφορά ηλικίας είναι αριθμητικό απλά, μου δίνεις τα νιάτα, σου δίνω την γνώση, και την εμπειρία μου. Συνήθως οι σχέσεις μου ήταν με πολύ μικρότερες. Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχα με σχέση μου ήταν 30 χρόνια», αποκάλυψε κλείνοντας ο Τάκης Χρυσικάκος.