Συγκινήθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης όταν μίλησε για την κατάθλιψη

«Η μάχη με το τέρας ήταν πάρα πολύ δύσκολη και συνεχίζεται...».

Το νέο του βιβλίου με τίτλο «Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου» παρουσίασε ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος δεν άντεξε και συγκινήθηκε, όταν μίλησε για την κατάθλιψη, αλλά και για το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε πολύς κόσμος και βρέθηκε κοντά του. «Συγγνώμη, είμαι λίγο συγκινημένος γιατί δεν περίμενα κι εγώ τόσο μεγάλη ανταπόκριση και σας ευχαριστώ από καρδιάς που είστε όλοι εδώ. Θέλω να σας πω ότι η κατάθλιψη είναι δημοκρατική, είναι αταξική, χτυπάει όλες τις πλευρές. Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, νιώθω ότι δεν είμαι πολύ καλά».

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού: «Έχει έρθει πάρα πολύς κόσμος που ούτε καν τον ξέρω, ούτε καν με ξέρει, αλλά τους θεωρώ αδέρφια μου. Αισθάνομαι ότι η πιο σημαντική λέξη που έχουμε πει ποτέ στη ζωή μας, είναι η λέξη αλληλεγγύη. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η μάχη με το τέρας και συνεχίζεται. Πάρα πολλές φορές νικάμε, αλλά πολλές φορές μας ακολουθεί σαν τη σκιά μας. Έχω αφήσει πίσω μου πολλά κακά πράγματα, ματαιοδοξίες, άπιαστα όνειρα, δηλαδή προσπαθώ να κάνω μια πιο φυσιολογική και ανθρώπινη ζωή. Βεβαίως και έχω κάνει λάθη και ήταν λάθη ζωής».

Για τη Μαρία Μπεκατώρου: «Εγώ την θεωρώ πολύ σημαντική και πολύ ζεστό κορίτσι και εύχομαι από την καρδιά μου να πάει καλά».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είναι επιτυχημένος σε αυτό που κάνει και το έχει αποδείξει τόσα χρόνια».

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τα περισσότερα που ακούει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι άδικα, είναι κακίες του σιναφιού μας. Μια χαρά είναι η κοπέλα. Κάνει μια εκπομπή που πηγαίνει αρκετά καλά. Είμαι πια πολύ επιεικής στην κριτική μου, είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου που θέλω να τα βλέπω τα πράγματα πιο ωραία».

Για Λιάγκα-Σκορδά: «Νομίζω ότι ήταν η φετινή έκπληξη και φέτος. Νομίζω ότι ήταν οι καλύτεροι και χαίρομαι κάθε πρωί που τους βλέπω. Είναι πιο αυθεντικοί, συνδέουν πιο καλά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση γιατί ο Γιώργος είναι και της ενημέρωσης. Έχει ένα τέτοιο κράμα αυτή η εκπομπή και γι’ αυτό πήγε και καλύτερα από τις άλλες».

Για τον Θοδωρή Δρακάκη: «Μου ζήτησε συγγνώμη, έκανε λάθος. Δεν υπήρχε θέμα και να μην ζήταγε συγγνώμη και να μην έκανε λάθος, τον είχα συγχωρέσει πριν το ολοκληρώσει».