Συγκίνηση στο Survivor – Αυτό ήταν το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού πριν την επιστροφή στην Ελλάδα

Survivor

Survivor - Οι παίκτες αποχαιρέτησαν την παραλία κι έλαβαν μέρος στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού, πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Οι αγώνες κατάταξης ολοκληρώθηκαν στο Survivor με τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο να προκρίνονται στον ημιτελικό και με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κόρομι να τίθενται στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Απόψε πραγματοποιήθηκε και το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού και το κλίμα ανάμεσα στους συμπαίκτες ήταν αρκετά φορτισμένο, αφού εγκατέλειψαν την καλύβα και την παραλία τους στον Άγιο Δομίνικο μετά από 6,5 μήνες, για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Πρώτη μίλησε η Μαριαλένα: «Μπορεί να φύγαμε από την παραλία αλλά η φωτιά μας ακόμα καίει. Πολύ συγκινητική ημέρα γιατί μαζέψαμε τα πράγματά μας και θυμηθήκαμε στιγμές. Γέλια, χαρές, έπαθλα τσακωμούς και γκρίνιες. Είναι πολύ περίεργο γιατί έχουμε ζήσει τόσα πράγματα. Ανάμεικτα συναισθήματα και στενάχωρα πολύ. Πραγματικά νιώθω ότι έφυγα από το σπίτι μου, από το άσυλό μου.» Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Κόρομι: «Μοναδικές στιγμές, βλέποντας όλα αυτά που αφήσαμε πίσω. Όλο αυτό ήταν η καθημερινότητά μας να ζούμε με ανθρώπους που δεν γνωρίζαμε και ξαφνικά τους γνωρίζεις κι είσαι τόσο δεμένος μαζί τους. Θα έχουμε να το θυμόμαστε.»

Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε: «Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης. Καθόμασταν όλοι γύρω από την φωτιά. Σε κάθε σημείο σου έρχονταν κάποιες αναμνήσεις, όπως το καλυβάκι του Πάνου Καλίδη.» Ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε για την τελευταία συνύπαρξή τους στον Άγιο Δομίνικο: «Είναι μια εμπειρία που είναι τόσο δεδομένο ότι θα μας μείνει αξέχαστη. Πιστεύω ότι θα γυρίσω πίσω και θα τους λέω τι να σας πρωτοπώ τώρα.»