Survivor: Βγήκαν στον τάκο για να απαλλαγούν από τον Βαλάντη

Survivor

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι στο Survivor;

Για το δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας συγκεντρώθηκαν οι Διάσημοι κι οι Μαχητές στο Survivor ούτως ώστε να ολοκληρωθούν οι υποψηφιότητες προς αποχώρηση.

Χθες μετά από μία έντονη βραδιά και την ήττα των Διασήμων, ο πρώτος παίκτης που βρέθηκε στον τάκο ήταν ο Βαλάντης, ο οποίος έχει προκαλέσει αντιδράσεις με την συμπεριφορά του. Απόψε το σκηνικό επαναλήφθηκε κι οι Διάσημοι ήταν αυτοί που θα έπρεπε να αποφασίσουν ξανά ποιον παίκτη θα ψηφίσουν για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αυτήν την φορά η ομάδα ψήφισε στρατηγικά με στόχο να αντιμετωπιστεί ο Βαλάντης στην ψηφοφορία και να απαλλαγούν οι Διάσημοι από την παρουσία του. Ύστερα από συνεννόηση μεταξύ των παικτών, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιωρίκας Πηλίδης ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που κέρδισε την ατομική ασυλία, έβαλε στον τάκο τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Μάλιστα ο Θανάσης έβγαλε πύρινο λόγο για τον Βαλάντη ότι πρέπει να αποχωρήσει ενώ κι ο ίδιος ο Βαλάντης ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει γιατί έχει κουραστεί και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.