Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι;

Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζει έκπληξη στους παίκτες!

Ημέρα αποχώρησης η σημερινή για το Survivor! Ένας παίκτης των Μαχητών θα αποχωρήσει, δημιουργώντας έτσι ξανά μια αριθμητική ανισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Διάσημοι παραμένουν πέντε στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ οι Μαχητές θα μείνουν μόνο τρεις.

[dfp_ads id=236982]

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Εύη Σαλταφερίδου, που βγήκε μέσα από την κάλπη, αλλά και ο Νικόλας Αγόρου από την ψήφο του Πάνου Θεοδώρου, που είχε την ατομική ασυλία.

Πριν από το συμβούλιο του νησιού, όμως, οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη στον αγωνιστικό χώρο για το έπαθλο. Όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε στο τρέιλερ, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει στους παίκτες πως τους έχει μια έκπληξη. «Να περάσει η έκπληξη», λέει ο παρουσιαστής και οι παίκτες ενθουσιάζονται.

Κατερίνα Δαλάκα: «Φάνηκε ότι δεν κοιτάνε την ομάδα οι Μαχητές και κοιτάνε το ατομικό τους μέλλον. Σίγουρα η ψυχολογία των Μαχητών θα είναι πιο χάλια από ποτέ».

Γιάννης Τσίλης: «Ο λόγος που ψήφισε τον Νικόλα ήταν επειδή θεωρεί ότι είναι δυνατός ο Νικόλας στον κόσμο. Οπότε θεωρεί ότι πρέπει να φύγει η Εύη».

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!