Survivor

Survivor: Οι Επαρχιώτες διέλυσαν την καλύβα τους σε φορτισμένο κλίμα

Μια νέα σελίδα γράφεται στο Survivor, όπως είδαμε το βράδυ της Κυριακής, μιας και επήλθε η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη… ένωση για τους Αθηναίους και για τους Επαρχιώτες.

Όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μάλιστα, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, η μπλε ομάδα κλήθηκε να γκρεμίσει την καλύβα την οποία και την στέγασε για τους πρώτους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

“Πέντε λεπτά χρειάστηκαν να γκρεμίσουμε την καλύβα. Δεν θυμάμαι πόσες ώρες είχαμε ασχοληθεί για να την φτιάξουμε, δεν πειράζει. Πάμε να κατακτήσουμε νέα καλύβια, νέες παραλίες, να γκρεμίσουμε άλλες ομάδες” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Μαλλιαρός.

“Από όλα τα παιδιά των Αθηναίων, η μοναδική που δεν θέλω να με πλησιάσει είναι η Μαντίσα. Και σε περίπτωση που το κάνει, θα γυρίσω πίσω στην παλιά μας παραλία”.

“Έχουμε μεταξύ μας beef το οποίο δημιούργησε μόνη της, από μακριά και αγαπημένες” υπογράμμισε με νόημα, με τη σειρά της, η Αναστασία στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Κυριακής για την ένωση των δυο ομάδων.

Related news