Zappit

Survivor: Ο Γουίλι δεν περίμενε να φύγει τόσο γρήγορα

Τι λέει για τον Ορέστη Τσανγκ, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο τον Κύπριο;

Το ταξίδι του Γουίλι Καλβουρτζή στα δάση και τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, τελείωσε σύντομα. Ο παίκτης αποχώρησε από το Survivor και στις πρώτες του δηλώσεις εξομολογείται ότι δεν το περίμενε.

[dfp_ads id=236982]

«Τα συναισθήματά μου είναι λίγο ανάμεικτα, διότι, καταρχήν δεν το περίμενα να φύγω τόσο γρήγορα. Βγήκα προτεινόμενος γιατί θεωρώ ότι δεν πρόλαβα να δεθώ με την ομάδα. Η ομάδα όταν μπήκα ήταν σε μια κατάσταση ηττοπάθειας, πεσμένη ψυχολογικά, πάρα πολύ χάλια. Προσπάθησα με το γέλιο και τη χαρά που έχω να τους ανεβάσω λίγο ψυχολογικά, αλλά αυτό αποδείχτηκε μπούμερανγκ γιατί αντί να τους ανεβάσω εγώ με τράβηξαν αυτοί προς τα κάτω.

Τις τελευταίες 3-4 ημέρες φτιάξαμε κάτι υπέροχο μεταξύ μας. Γελούσαμε, μιλούσαμε, παίζαμε… Εκεί που άρχισε να δένει το γλυκό κι εγώ ήμουν το κερασάκι στην τούρτα, εκεί πέρα κάποιος έσπρωξε την τούρτα, έπεσε κάτω και χάλασε. Πιο πολύ παρέα κάναμε με τον Ορέστη Τσανγκ που είναι και Θεσσαλονικιός. Θέλω να του πω να σταματήσει να μιλάει σαν πολιτικός και να είναι ο εαυτός του.

Για τον νικητή του Survivor πιστεύω ότι θα γίνει κόντρα μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Μάριου του Κύπριου. Ελπίζω να το πάρει ο Μάριος γιατί το αξίζει».