Παύλος Κοντογιαννίδης

Στο χειρουργείο ο Παύλος Κοντογιαννίδης: «Φτου ξελευθερία» έγραψε στην ανάρτηση του

Μια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο έκανε ο Παύλος Κοντογιαννίδης, το μεσημέρι της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2026, με αφορμή την χειρουργική επέμβαση στην οποία και υποβλήθηκε όπως γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι, λοιπόν, ο δημοφιλής ηθοποιός προχώρησε στη δημοσίευση μιας εικόνας στον προσωπικό του λογαριασμό στην οποία ποζάρει με χαμόγελο από το ιατρικό κρεβάτι γράφοντας τα εξής στη λεζάντα.

“Φτου ξελευθερία! Κωνσταντοπούλειο, η άμεση και ανιδιοτελής έκφραση της επιστήμης και της ανθρωπιάς. Πάσχοντες και θεράποντες μια αγκαλιά, αυθεντικότητας, ανθρωπιάς και αγάπης”.

“Αυτήν την Ελλάδα την αγαπώ” υπογράμμισε, με νόημα, ο Παύλος Κοντογιαννίδης χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους στους οποίους και οδηγήθηκε στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο (Αγία Όλγα).

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news