Bachelor

Στο Bachelor έγινε ο κακός χαμός στη βίλα για μια βόλτα με τον Παναγιώτη

Έσταξε φαρμάκι η Εριέττα για τις συμπαίκτριες της στο Bachelor!

Σε ένα ακόμα ομαδικό ραντεβού στο Bachelor κλήθηκαν, στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι κοπέλες από τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Αυτή τη φορά, η έξοδος θα λάμβανε χώρα σε ένα λούνα παρκ και όλες ήθελαν λίγα περισσότερα λεπτά με τον άντρα των ονείρων τους.

Έτσι, όταν ήρθε η ανακοίνωση στη βίλα, οι κοπέλες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους αλλά και τις… κοφτερές τους μαχαιριές για τις συμπαίκτριες τους!

Πιο συγκεκριμένα, η Εριέττα σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Bachelor πως “δεν με απασχολεί τι ραντεβού θα είναι το σημερινό, εγώ απλά θέλω να δω τον Παναγιώτη”. Έτσι, η Σία της είπε πως “μη φοβάσαι γλυκιά μου, δεν θα φύγεις εσύ” για να αποκριθεί αρνητικά η νεαρή ξανθιά διαγωνιζόμενη.

“Αχ μακάρι να γράφει, Εριέττα δεν μπορώ να κάτσω στο κλουβί με τις τρελές άλλο! Please, Παναγιώτη, σώσε με αγόρι μου” πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Εριέττα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Παναγιώτη θα συναντούσαν η Βίβιαν, η Αντζελίνα, η Σία και η Ραφαέλα! “Και όλα μου τα όνειρα απλά γκρεμίστηκαν” σημείωσε η Εριέττα στην κάμερα του ριάλιτι του Alpha.

https://www.youtube.com/watch?v=BjGejiObEfM&feature=youtu.be

“Δεν άκουσα το όνομα μου και έχω τόσα πολλά νεύρα! Έξαλλη είμαι! Έξαλλη!” κατέληξε η νεαρή διαγωνιζόμενη.

Related news