Την Στεφανία Γκουρνέλου φιλοξένησε η Αθηναϊς Νέγκα τη νύχτα της Τετάρτης, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Καλύτερα αργά” στο πρόγραμμα του Action 24.
Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε από καρδιάς τόσο για τα μαθητικά της χρόνια όσο και για τη σύνδεση που νιώθει από μικρή με τον Χριστό.
Ειδικότερα, η Στεφανία Γκουρνέλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “πήγα στο κατυχητικό κατά 50% επειδή έμαθα ότι ανεβάζουν παραστάσεις. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, είδα πάρα πολλά πράγματα σε μένα και στους άλλους. Έχω στενή σχέση με τον Χριστό, όχι με την εκκλησία. Πέρασα διάφορα στάδια. Δηλαδή θυμάμαι ότι στο κατηχητικό την είχα δει τελείως αλλιώς”.
“Φορούσα μακριές φούστες και ήθελα να είμαι στην εκκλησία κάθε Κυριακή. Πέρασα φάση “θεούσας” 100% ενώ ήμουν ένα παιδί που ήμουν το μαγκάκι του σχολείου και μετά είχα τατουάζ. Μετά το κατηχητικό βγήκαν τα τατουάζ, πριν ήταν τα σκουλαρίκια”.
“Μετά άλλα πράγματα… Τατουάζ, μόντελινγκ, άκρα. Άκρα, σε όλη μου την ζωή παίζω στα άκρα. Και με την ψυχολόγο μου δηλαδή πάντα αυτό λέγαμε, ότι δεν θέλω καθόλου τη μέση. Θέλω κάτι υπερβολικό σε όλα του, αν και θα ήθελα λίγο να κάθομαι στα αυγά μου βέβαια και να ξεκουράζομαι” πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Στεφανία Γκουρνέλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο talk show του Action 24.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
