Σταμάτης Φασουλής: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό» – Συγκινημένη η Μαρία Μπακοδήμου

Σταμάτης Φασουλής

"Δεν νομίζω ότι του φέρθηκα καλά μετά γιατί έκανα εγώ ότι δεν τον βλέπω" είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα του μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου. Τα λόγια του κατάφεραν να συγκινήσουν την παρουσιάστρια του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ.

«Μέχρι να τελειώσω το Εθνικό δεν το ήξερε, ήρθε στις εξετάσεις μου. Μετά αυτό ξεπεράστηκε από τον ίδιο αλλά από εμένα όχι. Δεν νομίζω ότι του φέρθηκα καλά μετά γιατί έκανα εγώ ότι δεν τον βλέπω. Φτάσαμε στο σημείο να έρχονται με τη μαμά κάθε βράδυ στο θέατρο και να μου λέει η μαμά στο καμαρίνι: Να έρθει ο μπαμπάς να σου πει μία καληνύχτα; Και έλεγα ας έρθει. Εγώ αρνιόμουν. Έπρεπε να φύγει από τη ζωή για να συμφιλιωθώ μαζί του. Έγινε με πολύ περίεργο τρόπο. Την ημέρα που πέθανε, εγώ είχα δύο παραστάσεις. Έγινε κάτι καταπληκτικό. Έπαιζα και στο πίσω διαμέρισμα ήταν η μητέρα μου με τον πατέρα μου νεκρό. Πέθανε το πρωί κι εγώ πήγα να κάνω δύο παραστάσεις που έπρεπε.

Είχα ταραχτεί με τον χαμό του, δεν ήξερα τι αισθανόμουν, είχα μια φρικτή αμηχανία. Ο κόσμος γελούσε και εγώ ένιωθα άλλα. Άρα υπάρχει μία κατασκευή μηχανική που έχει φορτιστεί και σε στιγμή που όλα δεν υπάρχουν, λειτουργεί μία μπαταρία που έχεις» είπε ο Σταμάτης Φασουλής και περιέγραψε μία σκηνή που ένιωσε τον πατέρα του τόσο κοντά του.

«Τι συγκλονιστική στιγμή μας μετέφερες Σταμάτη» είπε συγκινημένη η Μαρία Μπακοδήμου και λίγο παρακάτω συνέχισε: Με συγκίνησες πολύ Σταμάτη μου». «Και εγώ τώρα που το λέω, δεν το έχω πει ποτέ»