Μια αναδρομή στο τηλεοπτικό της παρελθόν έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωινό της Τετάρτης, μέσα από τον αέρα του Happy Day στον Alpha με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για προηγούμενη του συνεργασία. Παράλληλα, δε, η παρουσιάστρια έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο για τις συνεργασίες που αισθάνθηκε πως δεν εκτιμήθηκε ουσιαστικά η προσπάθεια της.
Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή του Alpha εκμυστηρεύτηκε στην πρωινή της παρέα πως “ο Κώστας Τσουρός κρατάει ότι τον έχρισε παρουσιαστή αυτό το κανάλι (σ.σ. το MEGA). Κι εγώ, αντίστοιχα, στο Alter, αν και τελείωσε άδοξα αυτή η συνεργασία λόγω του ότι έκλεισε το κανάλι και μπορεί να υπήρχε μια κακή ανάμνηση του τέλους”.
“Επειδή όμως στην αρχή ζήσαμε όμορφες στιγμές και ήταν το κανάλι που μας δόθηκαν ευκαιρίες, πάντα το έχω στην καρδιά μου με ένα όμορφο συναίσθημα”.
“Επειδή έχει τύχει και το ‘χω νιώσει, σε κάποιες συνεργασίες νιώθεις πως δεν σε εκτίμησαν πραγματικά και ότι δεν σου έδωσαν αυτό που σου άξιζε. Ή αυτό που άρμοζε σε σχέση με τη δική σου προσπάθεια και συνδρομή. Εκεί είναι που σου μένει μια πικρία. Ότι, παιδιά, εγώ ήμουν εδώ, ήθελα να προσπαθήσω, προσπάθησα και δεν με εκμεταλλευτήκατε, δεν με αναδείξατε, δεν με δώσατε την ευκαιρία” συμπλήρωσε, ακόμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha.
Πηγή εικόνας: NDP Photo