Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική για μένα, σαν σήμερα έγινα πρώτη φορά μανούλα»

Ιδιαίτερη είναι η ημέρα της Πρωτομαγιάς για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού σαν σήμερα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την 13χρονη πια σήμερα Νάγια.

Η οικοδέσποινα του Happy Day στην έναρξη της εκπομπής της το πρωί της Παρασκευής (1/5) αναφέρθηκε στο χαρμόσυνο ορόσημο της ζωής της, στέλνοντας τις ευχές της στην κόρη της.

«Καλό μήνα, καλώς ήρθατε! Η Πρωτομαγιά είναι εδώ, είναι γεγονός, τη γιορτάζουμε με τα στεφανάκια μας, με καλή διάθεση. Λοιπόν, θέλω να πω ότι για μένα αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική, γιατί σαν σήμερα, 13 χρόνια πριν, το 2013, έγινα για πρώτη φορά μανούλα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επιλέγοντας ένα λουλουδάτο στεφάνι στα μαλλιά ένεκα της ημέρας.

«Η Νάγια έχει γενέθλια σήμερα. Να ‘μαστε καλά, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας. Και είναι γεγονός ότι αυτό το πρώτο μας παιδάκι ήταν δυναμικό, όπως ορίζει η μέρα της Πρωτομαγιάς, και φάνηκε και από τον τρόπο που υπάρχει στη ζωή μας και μεγαλώνει», μοιράστηκε η παρουσιάστρια του Alpha και δέχθηκε τις ευχές από τους συνεργάτες της για τα γενέθλια της κόρης της.

Υπενθυμίζεται πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μητέρα τριών παιδιών: της 13χρονης Νάγιας, της 12χρονης Μαίρης, και του 8χρονου Γιάννη, που απέκτησε από τον γάμο της με τον δικηγόρο, Θέμη Σοφό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011.

Related news