Σπύρος Παπαδόπουλος

Σπύρος Παπαδόπουλος για τη νέα εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΙ: “Έλα ρε αλήθεια;”

"Είναι φίλοι μου αυτοί. Με τον Φερεντίνο είμαστε φίλοι μου" είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για τη νέα μουσική εκπομπή με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο που αναμένεται να ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ ρωτήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος από τους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της παράστασης Sexy Laundry. Ο ηθοποιός δεν γνώριζε τίποτα και εξέφρασε την έκπληξή του.

Αρχικά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε για τη νέα εκπομπή στην ΕΡΤ με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο: “Τι είναι αυτό; Άρχισε να προβάλλεται ήδη. Όχι, δεν το είδα. Καλό ήταν; Εσάς προσωπικά σας άρεσε; Να ρωτώ κι εγώ, όχι μόνο εσείς. Μπράβο, πολύ χαίρομαι.”

Για τον Χρήστο Φερεντίνο και αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του είπε: “Αλήθεια το λες; Έλα ρε αλήθεια; Είναι φίλοι μου αυτοί. Με τον Φερεντίνο είμαστε φίλοι μου. Με τον Νικολόπουλο και την Μελίνα επίσης”

Related news