Για τα σχόλια που δέχεται στα social media μίλησε οΣπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του «Happy Day» και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο.
Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε στα μηνύματα που εμφανίζονται κάτω από τις αναρτήσεις του όταν ανακοινώνει τον θάνατο κάποιου συναδέλφου του, αντιμετωπίζοντάς τα με χιούμορ.
«Άμα ανακοινώνω θανάτους, που το κάνω γιατί είμαι ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, μου γράφουν από κάτω “Χάρε, πάλι πήρες κάποιον”, σαν να είμαι εγώ ο προπονητής του Χάρου. Δηλαδή, αυτά είναι τόσο γελοία και αστεία που γελάω», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Πολλοί μου γράφουν από κάτω “Πότε θα έρθει και η δική σου σειρά, να δούμε ποιος θα πει για σένα” και τέτοια. Όταν θα έρθει η δική μου σειρά, κάποιος θα πει για μένα», πρόσθεσε.
Όταν ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος τον ρώτησε αν έχει σκεφτεί ποιος θα ανακοινώσει τον δικό του θάνατο, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε γελώντας: «Πού να ξέρω ποιος θα είναι τότε πρόεδρος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ;».
