Σπύρος Μπιμπίλας

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω κάνει τολμηρά πράγματα, έχω δώσει το πρώτο γκέι φιλί στο θέατρο, τον πρώτο γκέι ρόλο στην τηλεόραση»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε και στα τολμηρά πράγματα που έχει κάνει στην καριέρα του.

«Χαίρομαι που έχω βγει αλώβητος και σοφός μετά από το metoo. Θα μπορούσα να έχω πάθει κατάθλιψη. Έγιναν πολύ έντονα πράγματα που έπαιξαν ρόλο και στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Θα απογοητεύσω αυτούς που ακόμα με βρίζουν, έχω τη συνείδησή μου πεντακάθαρη. Προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μέσω εμού.

Δεν με λένε πια το καλό παιδί, ίσα ίσα που με κοπανάνε πολύ άσχημα, αλλά εγώ βράχος! Πείραξε πολλούς που έγινα βουλευτής, γιατί θεωρούσαν ότι δεν το άξιζα. Με θεωρούσαν δεύτερο και κιτς».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Έχω δώσει το πρώτο γκέι φιλί στο θέατρο και έκανα τον πρώτο γκέι ρόλο στην τηλεόραση. Έχω κάνει τολμηρά πράγματα».

Related news