Σοκάρει η Ευλαμπία Ρέβη – «Δέχθηκα πρόταση 5000 ευρώ για πριβέ πάρτι»

Ευλαμπία Ρέβη

"Ψάχνοντας λίγο το προφίλ του, είδα ότι έχει και άλλες κοπέλες τις οποίες τις γνωρίζω είτε από τον χώρο είτε εκτός χώρου" αποκάλυψε η δημοσιογράφος του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη.

Με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη, η Ευλαμπία Ρέβη προχώρησε σε μια αποκάλυψη στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής που συμπαρουσιάζει μαζί με τον Άκη Παυλόπουλο στο OPEN. Μια πρόταση που συνδέεται κατά έναν τρόπο με την υπόθεση,.

Ειδικότερα, η Ευλαμπία Ρέβη τόνισε πως τον Οκτώβριο του 2019 είχε έρθει αυτό το μήνυμα σε μένα και λέει το εξής. ¨Μόλις ήρθα στην Ελλάδα και σε θέλω υποδοχή, 3000 ευρώ όλα μπροστά». Μου έστειλε και μια φωτογραφία του. Εγώ απαντάω, «πλάκα μου κάνεις έτσι;». Στη συνέχεια απάντησε πως «δεν έχω λόγο, μου αρέσεις πολύ και θέλω να σε δω όσο θα είμαι εδώ».

«Δεν ξανασχολήθηκα με αυτό τον άνθρωπο, λέω πως θα είναι κάποια πλάκα. Μετά μου ξανάστειλε τον Αύγουστο του 2021, «κάνω πριβέ πάρτι και σε θέλω υποδοχή. 5000 ευρώ, όλα μπροστά» και μου έστειλε φωτογραφία».

«Έμαθα πως είχε στείλει και σε κάποιες φίλες μου, οπότε καταλάβαμε ότι αυτός ο άνθρωπος «ψαρεύει» γυναίκες για κάποια πάρτι» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος του Open. «Ψάχνοντας λίγο το προφίλ του, είδα ότι έχει και άλλες κοπέλες τις οποίες τις γνωρίζω είτε από τον χώρο είτε εκτός χώρου. Έστειλα και σε εκείνες μηνύματα και όλες μου έλεγαν ότι όντως αυτός ο άνθρωπος έστελνε και σε εκείνες τέτοια μηνύματα».