Για την προσωπική της ζωή και το νέο κεφάλαιο που άνοιξε μπροστά της μίλησε ανοιχτά η Σοφία Παυλίδου. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησαν οι ρεπόρτερς των ψυχαγωγικών εκπομπών σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Κυριακής (25/1).
«Ισχύει ότι όταν μία γυναίκα αλλάζει τα μαλλιά της έχει να κάνει και με την ψυχολογία της. Και εγώ, όταν τα είχα κόψει ένα αγορέ κοντό, ήθελα να ξεφορτωθώ πληροφορία πριν κάποια χρόνια. Πρέπει να έχει μια εικοσαετία τώρα και από τόσο μακριά που ήτανε τα έκανα αγορέ. Ναι, ξεφορτώνεσαι πληροφορία», απαντά η Σοφία Παυλίδου.
«Οπότε ναι, σίγουρα η ψυχολογία βοηθάει. Επίσης, ήθελα να σου συμπληρώσω ότι η σωστή διατροφή βοηθάει πάρα πολύ στο να έχεις ένα υγιές μαλλί», συμπλήρωσε η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση που της έγινε.
«Δύσκολο δεν είναι τίποτα, άμα θέλεις να σου συμβεί. Γιατί τώρα εγώ βρήκα τον άνθρωπό μου μετά από 10 χρόνια. Θα ‘λεγε κανείς «πω πω, πολύ δύσκολο θα ήτανε», αλλά εγώ τώρα ήμουν έτοιμη και τώρα ήτανε η ανάγκη μου να βρεθώ σε μία σχέση», εξομολογείται η Σοφία Παυλίδου αμέσως μετά και καταλήγει:
«Όχι, πιστεύω ότι, αν το ήθελα νωρίτερα, δεν θα μπορούσα να το καταφέρω, απλά εμένα η ανάγκη μου μού γεννήθηκε τώρα να δεσμευτώ».
