Σεραφείμ Χουχούτας: «Έχω συσχετιστεί με αρκετούς ανθρώπους και καλλιτέχνες, με αρκετούς φιλικά, με άλλους κι άλλες ερωτικά»

Σεραφείμ Χουχούτας

"Αλλά η Μαρία είναι μια υπέροχη γυναίκα κι όσο καιρό υπήρξε αυτό, ήταν μια χαρά" δήλωσε ο Σεραφείμ Χουχούτας.

Ο Σεραφείμ Χουχούτας, το μοντέλο με διεθνή καριέρα και παρουσιαστής, έγινε ελαιοπαραγωγός και πουλάει το λάδι του στη λαϊκή. Ο ίδιος μίλησε στο Πρωινό μας για τις σχέσεις που είχε δημιουργήσει όσο ήταν στην Αθήνα, τη συνεργασία του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου και τη σχέση που διατηρούσε με την παρουσιάστρια.

«Η ζωή μου ήταν αρκετά κοσμική. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο στην Αθήνα. Ενδιαφέροντες ανθρώπους και καλλιτέχνες. Έχω συσχετιστεί με αρκετούς και φιλικά, με κάποιους άλλους κι άλλες ερωτικά»

Υπάρχει στρες στην τηλεόραση. Όταν έκανα εκπομπή με τον Φώτη και την Μαρία, υπήρχαν πολλές κόντρες μεταξύ πολλών ανθρώπων εκεί μέσα. Με αρχισυντάκτες. Για διάφορους λόγους και δεν ξέρω αν ισχύει παντού. Αλλά από ό,τι βλέπω στο ίντερνετ, γιατί τα διαβάζω, υπάρχουν συνέχεια προστριβές στις τηλεοράσεις μεταξύ των παρουσιαστών. Είναι στρεσογόνα κατάσταση, την οποία είτε θα την αποδεχτείς είτε θα τη χαιρετήσεις, όπως εγώ» είπε αρχικά ο Σεραφείμ Χουχούτας.

«Δεν έκανα σχέσεις παραπάνω του εξαμήνου. Φοβόμουν τις δεσμεύσεις. Με παρατούσαν περισσότερο, παρά παρατούσα. Ίσως τις οδηγούσα εγώ μετά για να μην έχω ενοχές, σκεπτόμενος πιο ώριμα. Ίσως για να πάρουν το βάρος του χωρισμού αυτές. Είχαν ακουστεί πολλά τότε (σ.σ. για τη σχέση με την Μαρία Μπακοδήμου). Δεν είχαμε πει ότι υπάρχει αυτή η σχέση. Δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι. Η Μαρία είναι πολύ αγαπητή και πάρα πολύ καλή μητέρα» συμπλήρωσε ο Σεραφείμ Χουχούτας και συνέχισε για το γεγονός ότι στο διαδίκτυο υπάρχει ακόμα το όνομά τους μαζί: «Είναι αυτά τα ιντερνετικά παραπτώματα και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αλλά η Μαρία είναι μια υπέροχη γυναίκα κι όσο καιρό υπήρξε αυτό, ήταν μια χαρά».