Σασμός – Στρατής Χατζησταματίου: «Ξεκινάει πόλεμος»

Στρατής Χατζησταματίου

«Ο Μανώλης θα καταλάβει ότι κατά λάθος έκανε κάτι, το οποίο θα το μετανιώσει πολύ», λέει ο Στρατής Χατζησταματίου.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Alpha τώρα» ήταν σήμερα ο Στρατής Χατζησταματίου. Ο νεαρός ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του Μανώλη στον Σασμό, έδωσε ένα μικρό σπόιλερ για τη νέα σεζόν.

«Είπα ήδη σε έναν για τη δολοφονία του Στεφανή και δεν πήγε πολύ… καλά! Αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από το φόβο. Έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό και να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό. Δεν το άντεξε όμως. Και πάνω σε αυτή την κρίση πανικού το είπε. Ήταν μια ακραία στιγμή και ειπώθηκε», είπε αρχικά ο Στρατής Χατζησταματίου.

Ο Στρατής Χατζησταματίου έδωσε στη συνέχεια ένα μίνι σπόιλερ: «Ο Μανώλης θα καταλάβει ότι κατά λάθος έκανε κάτι, το οποίο θα το μετανιώσει πολύ. Και μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις, διάφορα συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος. Το ποιος σκότωσε τον γιατρό θα το μάθετε του χρόνου. Μετά από αυτόν τον θάνατο, ξεκινάει ένας πόλεμος. Οι ιστορία και οι συγκρούσεις κλιμακώνονται».