Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε η Σάσα Μπάστα με αφορμή τις live εμφανίσεις της. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου και την εξομολόγησή του για την βαθιά του πίστη.
«Μου αρέσει οι άνθρωποι να μοιράζονται την πίστη τους, είτε είναι μπροστά, είτε πίσω από τις κάμερες. Προσωπικά, το θαύμα το έχει ζήσει έντονα η οικογένειά μου και τον αδελφό μου τον έχω κοντά μου, σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα. Όταν γύρισα και το είπα, με σταματούσαν μεγάλες γυναίκες σε ηλικία οι οποίες μου λέγανε: “Μπράβο σου”. Πραγματικά με βοήθησε η πίστη μου εκείνες τις δύσκολες ημέρες», αφηγείται η Σάσα Μπάστα για το τροχαίο του αδελφού της.
«Ήταν πάρα πολύ δύσκολές ημέρες. Έχασα μέσα σε ένα μήνα 13 κιλά. Δεν έτρωγα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήμουν με ένα κομποσκοίνι και έκανα προσευχές», παραδέχεται.
Το 2019 ο αδελφός της τραγουδίστριας τραυματίστηκε σε τροχαίο από το οποίο ανασύρθηκαν δύο νεκροί άνδρες ηλικίας 55 και 34 ετών.
Ο Δημήτρης Μπάστας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο άρχισε να χτυπά ανεξέλεγκτο το στηθαίο προτού συγκρουστεί μετωπικά με το διερχόμενο αυτοκίνητο των δύο άτυχων ανδρών, που βρήκαν ακαριαίο θάνατο.
