Zappit

Route 360: Ο Δημήτρης εισβάλλει στο σκάφος – «Αισθάνομαι λίγο σαν τον καινούργιο φυλακισμένο»

«Ανυπομονούσαμε να φτάσει επιτέλους ο Δημήτρης στο σκάφος», είπε ο Γιάννης Αποστολάκης στην κάμερα του Route 360.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαζί με τους συνεπιβάτες του στο Route 360 έκανε πραγματικότητα το πέρασμα από τον πορθμό του Γιβραλτάρ.

Η «Δέσποινα» δένει στα Κανάρια Νησιά, στην Τενερίφη και ένας νέος συνεπιβάτης προστίθενται στην ομάδα.

«Ανυπομονούσαμε να φτάσει επιτέλους ο Δημήτρης στο σκάφος, γιατί ήθελα να τον γνωρίσουν τα υπόλοιπα παιδιά και ήθελα να δω πώς θα ταιριάξει η χημεία τους», είπε ο Γιάννης Αποστολάκης στην κάμερα.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης ξεναγήθηκε στο σκάφος, με τους συνεπιβάτες να τον υποδέχονται με χαρά. Ο ίδιος την ώρα της ξενάγηση είπε με χιούμορ: «Αισθάνομαι λίγο σαν τον καινούργιο φυλακισμένο, που του κάνει εισαγωγή ο παλιός».