Ποδαρικό στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου έκανε η Φαίη Σκορδά σήμερα (24/10). Δέκα λεπτά πριν από τις 10:00 η παρουσιάστρια επέστρεψε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 μετά από αρκετά χρόνια και καλημέρισε τους τηλεθεατές με το χαμόγελό της.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι η πρώτη της φορά που μπαίνει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, όμως χαίρεται ιδιαίτερα για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 και για την ομάδα που έχει στο πλευρό της.
«Φοβάμαι σήμερα, επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός που δεν έχω βγει στον “αέρα”, ότι θα ξεκινήσω να μιλάω και δεν θα σταματάω. Μου έλειψε η επικοινωνία που έχουμε. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω επιστρέψει στο κανάλι μου, στον ΑΝΤ1», είπε στην έναρξη του For You η Φαίη Σκορδά.
Φορώντας ένα ροζ σύνολο, η παρουσιάστρια τόνισε: «Πρώτη φορά για μένα το Σαββατοκύριακο αλλά έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους αυτής της εκπομπής. Ξέρω ότι όλοι σας και μπροστά και πίσω από τις κάμερες βρίσκεστε εδώ από επιλογή. Θέλατε να είμαστε μαζί φέτος, δεν το κάνατε επειδή έπρεπε και σας ευχαριστώ πολύ».
Άρης Καβατζίκης, Δημήτρης Μακαλιάς και Δέσποινα Τσόκου βρίσκονταν ήδη στο πάνελ και εκεί τους συνάντησε η Φαίη Σκορδά, ενώ αμέσως μετά την πρώτη καλημέρα η παρουσιάστρια δέχθηκε ευχές ζωντανά από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο.
«Έχω δεχθεί ευχές από πάρα πολύ κόσμο, από όλα τα κανάλια», μοιράστηκε η ίδια με τους συνεργάτες της.
