«Πόλεμος» ανάμεσα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την Αθηναΐδα Νέγκα! Οι ιδιωτικές συνομιλίες που δημοσιοποιήθηκαν

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ το έχω πει και το λέω και στο ραδιόφωνο. Επαγγελματικά δεν την συμπαθώ την Αθηναΐδα. Δεν την εκτιμώ καν».

Διαδικτυακός χαμός ανάμεσα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την Αθηναΐδα Νέγκα. «Ανεβάζει λοιπόν η Τίνα Μεσσαροπούλου στο ρεπορτάζ της στο μπλογκ ότι η εκπομπή που έχει σχέση με τη μαγειρική που είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει η Αθηναΐς Νέγκα στο OPEN  δεν θα βγει στον αέρα και ενδέχεται να κάνει κάτι άλλο βραδινό. Και ότι ο λόγος που συμβαίνει είναι ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού είδε τον πιλότο και δεν του άρεσε με την Αθηναΐδα Νέγκα», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό και συνέχισε: «Ξαφνικά βγαίνει η Αθηναΐς Νέγκα και ανεβάζει στο instagram τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο κυρίες». Στα μηνύματα αυτά η Τίνα Μεσσαροπούλου ρωτά την Αθηναΐδα Νέγκα για το αν έχει κοπεί η εκπομπή της και λεπτομέρειες γύρω από τα επαγγελματικά, όμως εκείνη απαντά με διάθεση τρολαρίσματος.

Το ρεπορτάζ κατέβηκε και η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο instagram της: «Πρέπει να ζητήσω συγνώμη στην Μεσσαροπουλου; Πείτε μου. Της απάντησα με χιούμορ. Δεν γνώριζα αν έχει κοπεί η εκπομπή -που να ξέρω;; Και τελικά ΔΕΝ έχει κοπεί.. εκείνη έγραψε πως το αφεντικό μου με απέρριψε ανέβασε μια ιστορία, πως δεν άρεσα-αυτό με θίγει ως επαγγελματία-ποιος ο λόγος να γράψει κάτι τέτοιο, πρέπει να της ζητήσω συγνώμη που της απάντησα με χιούμορ; Είναι άγρια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τα σχόλια κ θεωρώ πως έπρεπε κάπως να εκφράσω την «παρενόχληση» που γίνεται στους ανθρώπους που πάνε να κάνουν μια αρχή. Δεν ήταν ένα καλά διασταυρωμένο δημοσίευμα. Θα μείνω με την απορία.»

«Αύριο το μόνο που θα έχουν να πουν κάποιοι είναι πως κακώς διέρρευσα την συνομιλία μου με την Μεσσαροπούλου( σιγά το watergate), όμως θεωρώ πρέπει να υπάρχει η αίσθηση του πως γίνεται το τηλερεπορτάζ που συχνά προκαλεί ανασφάλεια σε πολλούς εργαζόμενους γιατί η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά».

«Εγώ το έχω πει και το λέω και στο ραδιόφωνο. Επαγγελματικά δεν την συμπαθώ την Αθηναΐδα. Δεν την εκτιμώ καν. Παρόλα αυτά, αν πρώτα το έγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου και μετά έστειλε το μήνυμα είναι μεμπτό», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όμως ο Άρης Καβατζίκης απάντησε πως: «Έγραφε στο κείμενο της ότι η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Αθηναΐδα. Μετά η κοπέλα το κατέβασε».

«Δεν είναι ωραίο να διαβάζει η Αθηναΐς ότι κόβεται η εκπομπή που ετοιμάζει και μάλιστα ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού δεν πήγε τη φάτσα της και την έκοψε», σχολίασε στην συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε εδώ όσα σχολιάστηκαν στο Πρωινό για αυτή την ανταλλαγή «πυρών» ανάμεσα στις δύο γυναίκες:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!