Zappit

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι αποκάλυψε για Βαλαβάνη – Βασάλο; Μπαίνει στο Survivor 2 η ηθοποιός;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για όλα...

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη Στη Φωλιά των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να μη τη ρωτήσει για την καλή της φίλη Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

[dfp_ads id=236982]

«Επειδή την είδα χθες, ήρθε σπίτι, είχα να τη δω πάρα πολύ καιρό, χωρίς τον Κωνσταντίνο, ήταν στη δουλειά του άνθρωπος, είναι ευτυχισμένη, είναι πάρα πολύ καλά. Ο Κωνσταντίνος είναι ούτως ή άλλως ένα υπέροχο παιδί. Την αγαπάει, την προσέχει και εκείνη το ίδιο, είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Ευρυδίκη είναι από τα πιο καλά και πιο γνήσια παιδιά που ξέρω. Αυτό συζητούσαμε χθες γιατί εκείνη δεν έχει δει πράγματα από το Survivor, της έχουν πει όμως» αποκάλυψε η ηθοποιός, η οποία γνωρίστηκε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνοντας μαθήματα pole dancing.

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να παίρνει και η ίδια μέρος στο Survivor 2, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν κατηγορηματική πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, εξάλλου δεν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση από το κανάλι: «Έχετε τρελαθεί μωρέ; Θα αφήσω το παιδί μου και τον άντρα μου να πάω στο Survivor; Καταρχάς θέλω να κάνω κι άλλο παιδί. Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από αυτό το κανάλι ποτέ. Αυτή η φήμη υπάρχει από την ημέρα που τελείωσε το προηγούμενο Survivor. Αν έπαιρνα μισό ευρώ κάθε φορά που με ρωτούσαν για αυτό ωραία θα περνούσαμε.»