Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δημιούργησαν πρόβλημα οι τίτλοι χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι»

Πέτρος Πολυχρονίδης

"Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα" είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα για το αν θα παρουσίαζε πρωινή εκπομπή αλλά και τους τίτλους σε δημοσιεύματα που τον έχουν ενοχλήσει.

«Φυσικά και δεν έκανα (ραντεβού για την πρωινή ζώνη). Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ξέρεις κάτι; Δεν είμαστε όλοι για όλα. Είμαι πάρα πολύ κακός για να κάνω πρωινό, οπότε δεν θα το δοκιμάσω ποτέ. Νιώθω ότι είμαι καλός στα τηλεπαιχνίδια; Προχωρώ. Νιώθω ότι μου αρέσουν τα μεγάλα ριάλιτι στο εξωτερικό; Το προχωρώ. Το αποτέλεσμα το δείχνει ο κόσμος» ανέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Γελώ και λέω όντως τώρα; Διαβάζω γιατί δεν μιλιέται σήμερα η Τζούλια Νόβα με τον Πολυχρονίδη. Οι λόγοι του χωρισμού τους. Πρώτον δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Αλλά είναι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι, που δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι. Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα» πρόσθεσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.