Πέτρος Ίμβριος και Άννα Βίσση

Πέτρος Ίμβριος: «Θα κάνω unfollow την Άννα Βίσση»

Στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ, Δημήτρη Σιδηρόπουλο, μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για τη σχέση του με τις γυναίκες μέχρι σήμερα, τις επαφές που κρατά ακόμα με την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, αλλά και το follow που… δεν του κάνει η κουμπάρα τους, Άννα Βίσση, στο Instagram.

«Κάποτε που ήμουν Θεσσαλονίκη και δεν είχα κατέβει να ξεκινήσω καριέρα, τώρα μιλάμε τριάντα χρόνια πίσω, ένα διάστημα έβαλα βέρα. Όντως οι προτάσεις από γυναίκες ήταν πολλές και γινότανε χαμός», παραδέχεται ο Πέτρος Ίμβριος.

«Έχουν υπάρξει γυναίκες που ήταν πιο διαχυτικές από όσο έπρεπε μαζί μου. Ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά όταν έχει πιει και δυο ποτά. Οπότε ναι, υπήρχαν κάποιες επαφές έξω από τα επιτρεπτά ενδεχομένως όρια, αλλά δεν υπήρχε #MeToo τότε, οπότε δεν μπορούσα να καταγγείλω καμία», σημειώνει ο τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Μια χρονιά ήμουνα με τη Ναταλία Γερμανού παντρεμένος και πηγαίναμε στο σπίτι της μητέρας της στην Ύδρα. Καλοκαίρι τώρα, Αύγουστος, εγώ κουβαλούσα δυο-τρεις-πέντε βαλίτσες, γιατί η Ναταλία συνήθως για πέντε μέρες έπαιρνε πέντε βαλίτσες μόνη της κι έπρεπε να πάρω κι εγώ άλλη μία, περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πέτρος Ίμβριος.

«Ανεβαίνοντας, έστριψα σε μια γωνία και σε μια γειτονιά, ετοιμαζόμουνα να φτάσω στο σπίτι της πεθεράς μου, και παίζανε κάτι μικρά παιδάκια εκεί και φωνάζανε «Α! Να τοι, να τοι! Η Γαρμπή και ο Σχοινάς», κατέληξε στην χιουμοριστική του ιστορία.

«Με τη Ναταλία μιλάμε, δεν μιλάμε κάθε μέρα, αλλά η σχέση μας είναι όπως είναι τα τελευταία εικοσιπέντε-τριάντα χρόνια. […] Δεν με ακολουθεί η Άννα Βίσση στο Instagram; Αλήθεια λες; Φέρε μου το κινητό μου. Θα την ξε-ακολουθήσω», ανέφερε κλείνοντας ο Πέτρος Ίμβριος.

Related news