Περικλής Λιανός

Περικλής Λιανός: «Δεν μου άρεσε το Ρετιρέ» – «Θα ήθελα να είχα παίξει στο “Είσαι το ταίρι μου”»

Στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με ΛεμόN1» φιλοξενήθηκε ο Περικλής Λιανός, ο οποίος απάντησε για το Καφέ της Χαράς, το «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και το Ρετιρέ.

«Εγώ γνωριζόμουν με τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά. Ο ρόλος του Θόδωρου στο Καφέ της Χαράς δεν ήταν σίγουρο ότι θα ήταν μόνιμος», είπε αρχικά ο Περικλής Λιανός.

Ο Περικλής Λιανός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήταν να κάνω γκεστ 4-5 επεισοδίων… Άρεσε αυτό και μετά με πήραν και μου είπαν ότι ο ρόλος θα γίνει μόνιμος. Η χημεία με τον Χάρη Ρώμα ήταν κάτι απίστευτο».

Για το ρόλο του σεισμολόγου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο Περικλής Λιανός απάντησε: «Όταν με πήραν για το ρόλο, χάρηκα πολύ, γιατί έμπαινα σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά».

Στις «δύσκολες ερωτήσεις» του καναλιού, ο Περικλής Λιανός απάντησε, μεταξύ άλλων πως «θα ήθελα να παίξω στο “Είσαι το ταίρι μου”. Το γκεστ που έκανα στο “Η ώρα η καλή” δεν μου άρεσε. Το Ρετιρέ δεν μου άρεσε, δεν μου άρεσε αυτό που φώναζαν συνέχεια…».

Related news