Παύλος Ορκόπουλος

Παύλος Ορκόπουλος: «Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν τη σημασία τους, αλλά δεν είναι το μόνο που μετράει»

Με αφορμή μια ακόμη σεζόν στη σειρά “Το σόι σου” στο πρόγραμμα του Alpha, ο Παύλος Ορκόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου αυτή την εβδομάδα.

Μέσα σε όλα, δε, ο έμπειρος ηθοποιός αναφέρθηκε στα πολυσυζητημένα νούμερα τηλεθέασης και για τον τρόπο που αντιμετώπισε το… 40% της περσινής πρεμιέρας για την γνωστή κωμική σειρά.

Πέρυσι, όταν επέστρεψε η σειρά, όλοι μιλούσαν για τα νούμερα τηλεθέασης. Πως αντιδράσατε όταν είδατε το 40% στο πρώτο επεισόδιο;

Δεν με εξέπληξε, γιατί το έλεγα από πριν. Το έλεγε και ο ίδιος ο κόσμος μέσα από τις επαναλήψεις. Όταν οι επαναλήψεις σημείωναν τόσο μεγάλη επιτυχία, ήταν λογικό και αναμενόμενο να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Παρακολουθείτε τα νούμερα τηλεθέασης;

Αλίμονο! Φυσικά και τα παρακολουθώ. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ανταποκρίνεται το κοινό σε αυτό που κάνεις και αν η δουλειά σου βρίσκει απήχηση στους τηλεθεατές. Ωστόσο, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει μια σωστή σειρά προτεραιοτήτων. Τα νούμερα έχουν τη σημασία τους, αλλά δεν είναι το μόνο που μετράει.

Προηγείται η ίδια η δουλειά, η συνέπεια απέναντι στον ρόλο, στους συνεργάτες και, φυσικά, στον κόσμο που σε παρακολουθεί. Η επιτυχία είναι κάτι που χαίρεσαι, αλλά συνοδεύεται και από ευθύνη. Για μένα σημασία έχει να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς και να αισθάνεσαι ότι έχεις ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της.

Related news