Πάνος Νάτσης: Η τελευταία του συνέντευξη που προβλήθηκε σήμερα για πρώτη φορά

Πάνος Νάτσης

Δείτε όσα είχε πει ο Πάνος Νάτσης στην τελευταία του συνέντευξη.

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο αδικοχαμένος ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούσε, και η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σήμερα.

«Ο κορονοϊός σταμάτησε τον χρόνο γενικά όχι μόνο στο θέατρο», είχε αναφέρει αρχικά ο Πάνος Νάτσης, ενώ για το κίνημα metoo είχε πει: «Ο χρόνος θα δείξει πως θα το χειριστούμε αυτό σαν κοινωνία, πρέπει από αυτό να επωφεληθούμε.

Προφανώς υπάρχει και σε άλλους χώρους, υπάρχουν πολλοί  άνθρωποι που έχουν βιώσει αυτό το πράγμα. Είμαι πολύ τυπικός στις σχέσεις μου, ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία γιατί οι άνθρωποι που το κάνουν κακοποιητικά, δεν παίρνουν κάποια αφορμή, απλά το κάνουν».

Ο Πάνος Νάτσης είχε πει επίσης: «Κάθε αρνητική κριτική έχει την αξία της. Παίζει ρόλο το πόσο σε υπόληψη έχεις αυτόν που κάνει την κριτική. Η Κατιάνα Μπαλανίκα είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, είναι ένα αναρχικό πνεύμα είναι πολύ ενδιαφέρον να κάθεσαι μαζί της και να συζητάς».