Zappit

Παναγιώτα Βλαντή: Όλα όσα είπε για την σχέση της με την Μπέσυ Μάλφα

«Το σήριαλ πουλούσε τρελά εκείνη την εποχή και...».

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή στην εκπομπή «Celebrity Life Game» και τον Κεν Αλεξανδράτο, πρόβαλλαν στο «Όλα Καλά». Η γνωστή ηθοποιός έβαλε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε μεγάλη κόντρα με την Μπέσυ Μάλφα.

«Ο χώρος των media με έχει στεναχωρήσει ελάχιστες φορές. Θα έλεγα πως είμαι από τις ευνοημένες. Έχουν γράψει για μένα, αλλά ήταν πολύ λίγα αυτά που έχουν γράψει, κυρίως με αγαπάνε. Είμαι και χαμηλών τόνων, δεν έχω προκαλέσει και πάρα πολύ και ούτε αποτελώ για τους δημοσιογράφους πηγή για να γράψουν κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα και δεν ασχολούνται πολύ με την προσωπική μου ζωή. Όσες φορές έχουν ασχοληθεί, ήταν γιατί εγώ είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις.

Απλά κάποιες φορές έγραψαν πράγματα τα οποία δεν ίσχυαν και αυτό ελάχιστες φορές. Από τις λίγες φορές που με είχαν στεναχωρήσει δημοσιεύματα. Ποτέ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο για μένα και την Μπέσυ. Είναι απίστευτη ηθοποιός, ταλαντούχα, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Τη θαυμάζω και σαν ηθοποιό και σαν γυναίκα και σαν μητέρα και σαν σύζυγο. Τα γράφουν απλώς γιατί το σήριαλ πουλούσε τρελά εκείνη την εποχή και έπρεπε κάτι να γράψουν. Έχω κάνει με την Μπέσυ και πολύ “Κόκκινο Κύκλο” και “10η εντολή” και θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί της».