Όταν η Αννίτα Πάνια ρώτησε τη Ναταλία Γερμανού για τα… τεκνά!

Τι απάντησε η παρουσιάστρια και τι είπε για την υιοθεσία;
Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για μια διαφορετική κουβέντα. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία για να υιοθετήσει ένα παιδί, το οποίο μπορεί να είναι από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. «Μπήκα στη διαδικασία να υιοθετήσω ένα παιδί και δεν είναι απαραίτητο να είναι ελληνάκι. Δεν θεωρώ ότι ένα παιδάκι που θα βάλω σπίτι μου πρέπει να είναι λευκό με καστανά μάτια. Έχω ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες αλλά θα το συζητήσουμε όταν φτάσει στην τελική ευθεία το θέμα», τόνισε η Ναταλία.

 

Η Αννίτα Πάνια δεν θα μπορούσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης να μην κάνει την παρακάτω ερώτηση: «Γνωρίζουμε την επιθυμία σου να κάνεις σχέσεις με νεότερους άνδρες, πολύ νεότερους, με τεκνά…»
«Τεκνό δεν λες κάποιον που είναι 19 χρονών;», αναρωτήθηκε η Ναταλία.
«Στα 70 αν τα φτιάξεις με έναν τριαντάρη δεν θα είναι τεκνό;», ρώτησε με τη σειρά της η Αννίτα.
«Αν τα φτιάξω στα 70 με 30άρη να έρθεις να μου το προσάψεις», είπε η Ναταλία Γερμανού και εξήγησε: «Δεν έχει σημασία αν ο άλλος είναι 28, 48 ή 52. Σημασία έχει αν μπορείτε να τα βρείτε και αν μπορείτε να γελάσετε μαζί. Εγώ έχω πολύ μεγάλη ανάγκη μετά από μια κουραστική μέρα να γυρίσω στο σπίτι και να βρίσκω χαρά».